Ronde tafel sessies met CISKIN ambassadeurs

2/24/2022

Neem contact met ons op voor meer informatie over de circulaire gevel

De lancering van CISKIN is inmiddels een feit! In drie weken tijd is het CISKIN gevelconcept toegelicht en zijn we met onze ambassadeurs in gesprek geweest over het waarom, hoe en wat van circulair bouwen en de circulaire gevel.

WAAROM EEN CIRCULAIR GEVELCONCEPT?

Met Han Blom (Koninklijke BAM Groep), Steven Hupkens (AM projectontwikkeling) en Hans Hammink (de ArchitectenCie.) gingen we over deze vraag in gesprek.

De host van de ronde tafel sessies is Yvette Watson, uitgekozen tot de nummer 1 van de ABN AMRO Duurzame 50! En daarnaast mede eigenaar van PHI Factory en The 2B Collective.

De volledige ronde tafelsessie is hier zien: VOLLEDIGE SESSIE WAAROM EEN CIRCULAIRE GEVEL

ONTWERPEN MET CIRCULAIRE GEVELS

Samen met Hans Hammink (de ArchitectenCie.), Paddy Sieuwerts (cepezed) en Terry Pater (DOOR architecten) bespreken we welke rol een designer heeft in de circulaire economie en hoe er concreet omgegaan kan worden met circulaire gevels.

De volledige ronde tafelsessie is hier te zien: VOLLEDIGE SESSIE ONTWERPEN MET CIRCULAIRE GEVELS

HET METEN VAN CIRCULARITEIT

Aan de ronde tafel zitten Paddy Sieuwerts (cepezed), Steven Hupkens (AM projectontwikkeling) en Terry Pater (DOOR architecten. Zij bespreken het nut en mogelijke noodzaak voor het meten van Circulariteit.

De volledige ronde tafelsessie is hier te zien: VOLLEDIGE SESSIE HET METEN VAN CIRCULARITEIT

GEVELS AS A SERVICE

In gesprek met Rob Oomen (COARE realisatie), Steven Hupkens (AM projectontwikkeling) en Martijn Veerman (Alkondor) over het onderwerp nieuwe business modellen, het verdiensten van producten en wat er nog meer bij komt kijken aan de business kant van de transitie naar een circulaire economie.

De volledige ronde tafel sessie is hier te zien: VOLLEDIGE SESSIE GEVELS AS A SERVICE

SOCIALE INNOVATIE EN KETENSAMENWERKING

Het is een lastig onderwerp wat essentieel is voor de transitie van een lineaire economie naar een circulaire economie: de sociale innovatie en samenwerkingsvormen. We hebben een verantwoordelijkheid intern en extern om mensen van de noodzaak op de hoogte te stellen van de urgentie op milieugebied waarom we moeten veranderen. En daar horen ook nieuwe soorten van samenwerkingen bij. We bespreken dit onderwerp aan de ronde tafel met Han Blom (Koninklijke BAM groep), Rob Oomen (COARE realisatie), en Anita de Groot (De Groot & Visser).

De volledige ronde tafelsessie is hier te bekijken: VOLLEDIGE SESSIE SOCIALE INNOVATIE EN KETENSAMENWERKING

Recent nieuws

CISKIN IS EEN SAMENWERKING VAN ALKONDOR, DE GROOT & VISSER EN WICONA.

Adres Alkondor:
Wegtersweg 7-19
7556 BP Hengelo

Algemeen telefoonnummer: 074 – 245 53 55

Privacy statement Ciskin | leveringsvoorwaarden

Adres De Groot & Visser: Marconiweg 1
4207 HH Gorinchem

Adres Wicona: Alcoalaan 1
5151 RW Drunen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief