De Circular Facade Company breidt uit.

12/11/2020

Neem contact met ons op voor meer informatie over de circulaire gevel

De transitie van een lineaire- naar een circulaire (gevel)economie heeft de afgelopen jaren een prominente plek op de agenda van Alkondor gehad. Dit heeft geresulteerd in twee ontwikkelrichtingen, te weten: Inside Out, een concept voor het energieleverend maken van hoogbouwflats en daarnaast Gevels als een Service waarbij we de gevel als een dienst aanbieden aan de gebouweigenaar.

De toenemende vraag naar deze duurzame en circulaire gevels (en gevelconcepten) vraagt om een uitbreiding van ons circulaire team. Vanaf heden wordt de functie van Technisch Ontwikkelaar Circulaire Gevels ingevuld door Joris Kodde. Joris zal Martijn Veerman ondersteunen in de verdere ontwikkeling en implementatie van de circulaire gevel en het door ontwikkelen van de integrale gevel binnen het Inside Out concept voor hoogbouwflats. De tools, die essentieel zijn voor gevelmonitoring en een goede service voor onze klanten, worden ook doorontwikkeld door onze Technisch Ontwikkelaar Circulaire Gevels.

Eén van die tools in Cirlinq. Cirlinq levert datagedreven en voorspellend inzicht in gebouwen, producten en bedrijfsmiddelen en ondersteunt in het strategische en circulaire proces van organisaties. Inmiddels mag met trots genoemd worden dat er al meer dan 1300 stuks unieke gevelelementen (verdeeld over drie gebouwen) getagd zijn met het Cirlinq platform. Het productpaspoort voor de toekomst van de gevelelementen is hiermee een feit.

Het CiTG gebouw (zie foto) heeft de primeur. We hebben inmiddels een half jaar kostbare data verzameld van onze eerste circulaire gevel die als dienst is geleverd aan de Technische Universiteit in Delft. Data is de toekomst en helpt ons om de volgende circulaire projecten nog specifieker af te stemmen op de gebouwgebruiker, gebouweigenaar en onze eigen beheer- en onderhoudsactiviteiten.

Met andere woorden: wij zijn er klaar voor om u de gevel van de toekomst aan te mogen bieden!

Recent nieuws

CISKIN IS EEN SAMENWERKING VAN ALKONDOR, DE GROOT & VISSER EN WICONA.

Adres Alkondor:
Wegtersweg 7-19
7556 BP Hengelo

Algemeen telefoonnummer: 074 – 245 53 55

Privacy statement Ciskin | leveringsvoorwaarden

Adres De Groot & Visser: Marconiweg 1
4207 HH Gorinchem

Adres Wicona: Alcoalaan 1
5151 RW Drunen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief