Kom 14 juni om 14:00 naar het Provada Future podium voor een dosis nieuwe inzichten in de waarde van circulaire materialen in vastgoed

5/25/2023

Neem contact met ons op voor meer informatie over de circulaire gevel

Circulair bouwen is top! Echter is circulair bouwen lineair bekeken te duur! Maar klopt dit wel? Zal een circulaire ontwikkeling niet 100% anders benadert moeten worden? En hoe implementeren we dit in de huidige vastgoedmarkt? Ofwel: “hoe kunnen beleggers en vastgoedeigenaren waarde creëren met circulaire materialen?” Met een zeer divers-integraal panel behandelen wij deze vragen op een interactieve manier met het publiek!

De Architekten Cie. (Hans Hammink) , AM (Maarten Markus), Ciskin (Martijn Veerman), Circulairstaal (Aniek Averesch), Solarix (Marloes van Heteren) zullen met als moderator Iris Kampers van Savills gezamenlijk enkele prikkelende stellingen interactief gaan bespreken.

Triggers voor anders bepalen waarde

De regelgeving gaat eisen duurzaamheid in te passen in gebouwinvesteringen. Denk hierbij aan de ESG, ETS (Emission Trade System) EU Taxonomy die steeds verder worden geïmplementeerd. De industrie moet hier nu al een antwoord op kunnen geven en investeerders moeten hier rekening mee gaan houden bij aankoop, nieuwbouw en renovatie van vastgoed.

Met nieuwe inzichten naar huis!

Een Circulaire economie is een complete verandering van het economisch systeem met een andere manier van vastgoed, producten waarderen. Na de panel sessie hopen we nieuwe inzichten gegeven te hebben om waarde anders te bepalen, op de toekomst gericht, in een nieuwe economische situatie: circulair.

Recent nieuws

CISKIN IS EEN SAMENWERKING VAN ALKONDOR, DE GROOT & VISSER EN WICONA.

Adres Alkondor:
Wegtersweg 7-19
7556 BP Hengelo

Algemeen telefoonnummer: 074 – 245 53 55

Privacy statement Ciskin | leveringsvoorwaarden

Adres De Groot & Visser: Marconiweg 1
4207 HH Gorinchem

Adres Wicona: Alcoalaan 1
5151 RW Drunen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief