Ciskin als optoppingsconcept

3/26/2024

Neem contact met ons op voor meer informatie over de circulaire gevel

De toenemende woningnood in Nederland vraagt om creatieve oplossingen. Een van de oplossingen voor deze woningnood is stedelijke verdichting. En dáár willen wij op inspringen met Ciskin! Het is duidelijk dat traditionele bouwmethoden niet snel genoeg kunnen voorzien in de groeiende behoefte aan woonruimte. Daarom is het essentieel om voortdurend te blijven nadenken over nieuwe benaderingen en producten/concepten. Een van deze innovatieve oplossingen is het Ciskin optopconcept, dat gebouwen snel en modulair voorziet van extra vierkante meters.

Met de Ciskin als optopconcept kunnen bestaande gebouwen op een efficiënte en flexibele manier worden uitgebreid. Dit concept maakt gebruik van een optoppingsgevel die niet alleen lichtgewicht is, maar ook aanpasbaar en waardevast aan het einde van zijn levensduur. Dit betekent dat gebouwen kunnen worden uitgebreid zonder ingrijpende constructieve veranderingen, en dat de extra ruimte ook op lange termijn waarde toevoegt aan het gebouw.

Een van de grote voordelen van het Ciskin optopconcept is de vrijheid die het architecten biedt. Dankzij de modulaire opbouw en aanpasbaarheid van de optoppingsgevel heeft de architect alle mogelijkheden om een unieke en eigen uitstraling te creëren. Of het nu gaat om het behouden van de historische kenmerken van een gebouw of het ontwerpen van een eigentijdse toevoeging, het Ciskin optopconcept biedt de flexibiliteit om aan verschillende ontwerpeisen te voldoen.

Daarnaast biedt het Ciskin optopconcept een duurzame oplossing voor de woningnood. Door bestaande gebouwen te benutten en uit te breiden in plaats van nieuwe te bouwen, wordt de belasting op het milieu verminderd. Bovendien kan de modulaire opbouw van de optoppingsgevel worden aangepast aan veranderende behoeften, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd en de levensduur van het gebouw wordt verlengd.

Kortom, in een tijd waarin de vraag naar woonruimte blijft groeien, is het belangrijk om te blijven innoveren en nieuwe oplossingen te verkennen. Het Ciskin optopconcept biedt een veelbelovende benadering om op een snelle, modulaire en duurzame manier extra vierkante meters toe te voegen aan bestaande gebouwen. Laten we blijven meedenken en samenwerken om de woningnood aan te pakken door de stedelijke verdichting mogelijk te maken met Ciskin.

Recent nieuws

CISKIN IS EEN SAMENWERKING VAN ALKONDOR, DE GROOT & VISSER EN WICONA.

Adres Alkondor:
Wegtersweg 7-19
7556 BP Hengelo

Algemeen telefoonnummer: 074 – 245 53 55

Privacy statement Ciskin | leveringsvoorwaarden

Adres De Groot & Visser: Marconiweg 1
4207 HH Gorinchem

Adres Wicona: Alcoalaan 1
5151 RW Drunen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief